| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Marta.Heva Nowicjusz

|
Temat postu: |
|
|
o Boże smile pokazują haselhoffa? jak pierwszy raz widziałam ten skecz to po prostu spadłam z krzesła a że oglądałam z kompa w internecie, w interia tv gdzie była relacja z PAKi to spadając wyrżnęłam jeszcze głową w biurko ...
chyba czas wybrać się na AMM po raz kolejny. |
|
Nie Paź 07, 2007 9:15 pm
 |
|
 |
MysticMoon Rozkręcający się milczek
|
|
|
Myślałam, że u mnie pokaża skecz sędziowie, ale nie pokazali, mimo tego i tak było sympatycznie i śmiesznie  _________________ Wszystko się kręci wokół kawy |
|
Pon Paź 08, 2007 10:30 am
 |
|
 |
mAnka Rozkręcający się milczek
|
|
|
akurat w Kaliszu nie mieli żadnej wpadki. na koniec tylko Marcin się trochę smiał jak Michał powiedział: wystąpił przed wami Marcin Wójcik pseudo chodź mała pokażę Ci sztuczkę D _________________ choc papierków po cukierkach tu i ówdzie ślad |
|
Pon Paź 08, 2007 2:22 pm
 |
|
 |
inka Wygadany

|
|
|
| Marta.Heva napisał: | o Boże smile pokazują haselhoffa? jak pierwszy raz widziałam ten skecz to po prostu spadłam z krzesła a że oglądałam z kompa w internecie, w interia tv gdzie była relacja z PAKi to spadając wyrżnęłam jeszcze głową w biurko ...
chyba czas wybrać się na AMM po raz kolejny. |
Ten skecz jest cudowny
Ja z krzesła nie spadłam ale mało brakowało ... ;]
Szkoda, że nie ma go na necie bo z chęcią bym jeszcze raz obejrzała  _________________ "Gdy nie masz nic do ofiarowania, ofiaruj uśmiech." |
|
Pon Paź 08, 2007 5:10 pm
 |
|
 |
Moniaaa Nowicjusz
|
|
|
Czarnków mały bo mały ale tu też Ani Mru Mru zawitał Było świetnie Nie zabrakło 'Kawy Gratissssss' a to jeden z moich ulubionych skeczy Kontak z publicznością - bardzo dobry. Nic dodać nic ująć... No może tylko tyle że mają przystojnego bruneta od sprzętu  |
|
Wto Mar 11, 2008 10:32 pm
 |
|
 |
Sylvia Nowicjusz
|
|
|
Witam! Ja byłam na występie w moim mieście-Wodzisławiu Śląskim! To był 2 kwiecień 2008, godzina 20:30..."Mruczki" przyjechały z nowym programem!!! Skecze były prześwietne !! Ubawiłam się jak nigdy!(a to był już mój 3 raz kiedy oglądam Ani Mru Mru na żywo!)! Także drodzy fani polecam i nie żałujcie kasy na bilet!Jak The Mru Mrus będzie u Was idźcie!!Nie pożałujecie!Oczywiście były skecze z udziałem publiczności, nawet Marcin "przeciskał" sie miedzy ciasnymi rzędami:]!! Na koniec naturalnie były bisy! Też nowe, no jeden był stary, ale jary, "Kuszenie"
A po występie kawa gratis he he (żartuje:))
Ale Waldek przevrany za Aniołka był całkiem przekonywujący...
Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz polecam nowy program!!!!!BUZIAKI!! _________________ Sylvia |
|
Sob Kwi 12, 2008 2:57 pm
 |
|
 |
kawka Nowicjusz
|
|
|
Niedawno Ani Mru Mru było u nas, w Białej Podlaskiej. Poszłam i nie żałuję. Cały kabaret jest świetny ale Michał Wójcik zawsze mnie rozwalał. Jego Tofika czy Chińczyka zapamiętam do końca życia:D Facet ma po prostu talent i świetną mimikę. Jak dorosnę ( to nic, że już swoje lala mam)
też chce być taka;D
Nowe skecze są niezłe, tylko trochę brakowało mi klasyków (wyżej wymienionych)
Pozdrowienia dla całego kabaretu!
Na pewno jeszcze kiedyś się wybiorę na ich występ:D |
|
Nie Maj 23, 2010 3:36 pm
 |
|
 |
|